Velkommen Randolf

Denne karen er ikke redd for nye utfordringer, meldte seg på Bergen - Voss i fjor. Vi gleder oss til å følge han mot sine nye mål. Velkommen skal du være!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg heter Randolf Walderhaug, 51 år, og ganske hekta på de tre vakreste idrettene som finnes.  Som "gammel" maratonløper m pers på 2.40.50 fra 91 ( den er jeg ganske stolt av forresten) var det naturlig for noen år siden å gi beina en liten hvile og avveksling og gikk derfor hen og kjøpte meg racer.  Det tok ikke mange turene før det nære forholdet til den aktiviteten var et faktum. 

 
Så går dagene jeg bikker 50 år og anser meg fremdeles blandt de spreke i klassen og tenker nå eller aldri.  Dermed tok jeg å meldte meg på Bergen Voss tri i fjor og trente gjennom vinter og vår med det for øye.  Og bilde viser hvor glad jeg er når målet er krysset på Voss den vakre og lange dagen i fjor.  Nå har jeg lyst på mer men ikke nødvendigvis alltid den fulle og edle distansen.
Ellers bor jeg på Lille Tøyen sammen m min kjære og prøver så godt som mulig å balansere jobb og trening og resten av livet.  Er det noen av dere som bor i nærheten hadde det vært hyggelig å bli kjent m dere.  Svømmeøktene tar jeg selvfølgelig i det nærliggende tøyenbadet.

  • Myspace
  • Tips en venn