Ungdomsmesterskap

For klubbens yngre medlemmer (tøytigre uvisst) arrangeres det et ungdomsmesterskap i Bergen i starten av juni. Spre ordet!
Her er invitasjonen Oslofjord mottok gjennom Forbundet:

Hei.

Vi vil bruke mail listen fra forbundet til å komme med en oppfordring til alle klubber om å være aktiv mot de yngre medlemmene i landets klubber. Et ungdomsmesterskap er der ungdommen skal samles for å " måle krefter" , hente inspirasjon, stifte bekjennskap med andre likesinnete utøvere, snakke sammen og ha det kjekt. Erfaringsmessig så oppstår ting veldig sjeldent av seg selv. Når vi ser hva forbundet har fått til på de siste 2 sesongene, så er det ikke tilfeldig. Det er et arbeid som er gjort. Det har vært og er et sterkt engasjement for å få ting til og de får ting til.

Nå når vi i BTC og ÅCK inviterer til Um /Ul er det fordi vi ønsker å ivareta våre unge utøvere og alle andre unge utøver . Vi ønsker å tilby dem noen konkurranser som er for dem. Og ikke som en del utav et annet tilstelning . Vi ønsker å via dem all oppmerksonhet, noe som de har krav på som utøvere. Ungdomstriatlon i Norge tror jeg ikke er kommet så langt at " det er mange vinner kandidater". Det er heller ikke det store poenget med vårt mesterskap. Først og fremst må det skapes en arnea hvor ungdom kan delta på egne premisser.Og der deltagelse er det viktige. Vi håper at triatlon utvikler seg slik som andre særidretter i Norge har gjort - at UM /UL er årets store høydepunkt for idrettsutøveren.

Jeg vil anta at det er mange foreldre og klubber som har potensielle deltakere rundt omkring. Ta sjansen. For de fleste sør for Trondheim er dette kun en biltur unna. Skal ikke åpne opp for en lang og kjedelig reisetidsdebatt. Mange vestlendiger er vant til å reise mye for å delta på konkurranser. Vi har ofte 5-8 timers bilturer for å delta der det skjer. Mye kan sies om det.

Men samvær med utøverne inne i en bil , gir mange gode samtaler.
Ungdommen blir godt kjent i vårt land og i vår geografi.
Det er utrolig hvor gode ostebaconpølsene blir.
Du blir god i å kjøre bil langt.
Det er deiligt å parkere bilen hjemme igjen.

I det hele tatt , du får mange gode opplevelser av slike reiser. Og oppsummert litt sånn ute i livet - det er opplevelsene du husker !

For sporten og ungdommen sin del ; se mulighetene - de er nærmest ubegrenset om ungdommen får nok inspirasjon til trening i tidlig alder. Spør ungdommen i klubben eller egne barn. HAR DU LYST TIL Å VÆRE MED TIL STRANDEBARM PÅ UM/UL ? Er svaret ja, så er det bare til å fylle bensin og kjøre.

Hjertelig velkommen til Strandebarm 8-10/6

For BTC og ÅCK
Geir Iden
  • Myspace
  • Tips en venn