Føtter

Oslofjord sin egen kiropraktor

Bjørn Erik Kleiven hadde sin langdistansedebut på Bergen Triathlon iår, men har allerede jobbet som kiropraktor i noen år. Nylig åpnet han egen klinikk med fokus på idrettsskader. I tiden fremover vil han dele informasjon og tips om sportsrelaterte skader og hva kiropraktoren kan gjøre. Og han gir selvfølgelig rabatt til Oslofjord medlemmer. Bjørn Erik vil dessuten titte innom forumet fra tid til annen så hvis man har noen generelle spørsmål er det bare å stille dem der.
2011-12-02
Hardangervidda

En inspirerende slutt på triatlonåret 2011! Vi tar også med Oslofjord butikken

8. desember kan du høre Allan snakke om trening og triatlon. Fra planlegging til trening og formtopping, det blir litt om det meste.
Og kommer du tidlig kan du handle Oslofjordtøy, vi er der fra kl 18.
2011-11-27
Målgång armar i luften_cropped_518x126

Eller hvordan trene smartere?

Møt Clas Björling og hør hans historie om hvordan han gikk fra å være en av verdens beste Ironmanutøvere til å bli overtrent, utbrent og hvordan han kom tilbake.
Tre år tok det og i august
2009 nådde han sitt mål, å kjøre en Ironman igjen. Ikke bare gjorde han det men han vant også det svenske mesterskapet og satte ny banerekord i Kalmar.
Clas skal fortelle hva vi som mosjonister kan lære av hans historie og hva man kan gjøre for å unngå skader og andre treningsavbrekk. Foredraget passer for alle som vil ha mer ut av treningen sin.
Oslo tri banner

Her får du tips fra en som debuterte tidligere iår

Ingrid fra Oslofjord debuterte på triatlon i våres og har rukket og være med på både flere sprintdistanser og olympisk distanse på Nesodden triatlon. I denne artikkelen deler hun noen av sine erfaringer.
Skjermbilde 2010-04-18 kl

Oslofjord Triatlon presenterer

Fikk du ikke med deg Joe Friel´s foredrag i vinter? Nå har du muligheten til å se deler av det. Les mer her.
Skjermbilde 2010-04-18 kl
I denne korte snutten går Joe Friel gjennom viktigheten av å ikke brenne alt kruttet med en gang.
Her vil vi etterhvert legge ut treningstips. Har du forslag til tips du mener andre kan dra fordel av? Send mail til oslofjordtri@gmail.com