Treningsleir Sæby 2014

Den tradisjonsrike turen til Sæby i Danmark arrangeres også i år. I siste halvdel av uke 22 blir det treningsleir med svømming, sykkelturer i godt vær før det hele avsluttes med trippelbrick på Casa Grande.

Torsdag 29. mai - søndag 1. juni (overnatting fra onsdag 28. mai)
Overnatting på Sæby Fritidscenter - Danhostel

Påmelding på deltager.no!

Det er bare å finne frem det gode oslofjordtøyet, gjerne årets kolleksjon, og bli med på tur!

Treningsleiren i Sæby er en sosial affære. I fjor var vi 17 stykker som dro nedover og trente sammen. Kombinert med en regel om at ingen fikk lov å legge seg før klokken ni (tidligsvømming, sol og sykling tærer på kreftene) gjorde det at vi fikk en god stemning i gruppen. Det er sjelden så mange oslofjordinger er samlet sammen og praten sitter lett.

o3rygg.jpgsosialt.jpgnedkjøling.jpg

Treningsopplegg

Hver morgen fra 0630 til 0800 har vi reservert tid i bassenget rett ved der vi bor. Dette gjøres altså før frokost og gir mange skrytepoeng.

Ingen trenger å være bekymret for sykkeltempoet i gruppen ettersom vi er klare på at alle skal kunne henge på. Som regel deler gruppen seg i to, uformelt kalt "de raske" og "partygruppa", som holder hvert sitt tempo. Torsdag sykler i nærområdet, frivillinge intervaller kan gjerne legges legges inn. Fredag sykler vi til bakeren på Skagen og kjøper kringle. I fjor ble det 12 punkteringer, vi tror på maks 1 i år.

Lørdag blir det den legendariske trippelbricken hos Casa Grande. Som navnet blir det sykling-løping-sykling-løping-sykling-løping en liten sykkeltur fra der vi bor, ute hos familien Grande. Man kan legge opp selv hvor langt man vil sykle og løpe, det er faktisk ganske mange variasjoner i bruk.

Løpedelen av triatlon har ikke fått så mye oppmerksomhet i Sæby tidligere. Men de som ønsker det tar seg en løpetur etter syklingen og sier seg fornøyd med det. Det er gode skogsløyper i skogen bak der vi bor med kort og lengre runder.

Transport

Transport til og fra må organiseres av den enkelte. Det enkleste er ferge Gøteborg-Fredrikshavn eller Larvik-Hirtshals. Det vanlige er å dra fra Oslo rundt lunsj på onsdag. Som regel er det plass i en bil som kjører nedover dersom du ikke har bil selv. Bruk gjerne Facebook til å koordinere dette, hvis du ikke er på Facebook kan du sende forespørselen til oslofjordtri@gmail.com så videreformidler vi den.

Fra arkivet

Bilder fra Sæby 2013
Bilder fra Sæby 2012
Bilder fra Sæby 2012 trippelbrick
Video fra Sæby 2010: del1, del2, del3

Bilder fra Sæby 2009

  • Myspace
  • Tips en venn