Sæby 2013 - Påmelding!

Den tradisjonsrike turen til Sæby i Danmark arrangeres også i år. I siste halvdel av uke 19 blir det treningsleir med svømming, sykkelturer i godt vær før det hele avsluttes med trippelbrick på Casa Grande.
Article image

Treningsleir!

Påmeldingen finner dere på deltager.no

Det er bare å finne frem det gode O3-sykkeltøyet og bli med på den daglige sykkelturen. Det blir som regel lagt opp til lange intervaller den første dagen, langtur i det flade land den andre dagen og trippelbrick den siste dagen. Ingen trenger å være bekymret for tempoet i gruppen ettersom vi er klare på at alle skal kunne henge på. Som regel deler gruppen seg i to, uformelt kalt "de raske" og "partygruppa", som holder hvert sitt tempo. I fjor delte etterhvert også partygruppa seg i to på vei til Skagen.

Hver morgen fra 0630 til 0800 har vi reservert tid i bassenget rett ved der vi bor. Dette gjøres altså før frokost og gir mange skrytepoeng.

Løpedelen av triatlon har ikke fått så mye oppmerksomhet i Sæby tidligere. De som ønsker det tar seg en løpetur etter syklingen og sier seg fornøyd med det.
Article image

Sosialt

Treningsleiren i Sæby er en sosial affære. I fjor var vi 20 stykker som dro nedover og trente sammen. Kombinert med en regel om at ingen fikk lov å legge seg før klokken ni (tidligsvømming, sol og sykling tærer på kreftene) gjorde det at vi fikk en god stemning i gruppen. Det er sjelden så mange Oslofjordinger er samlet sammen og praten sitter lett. Det nærmeste er kanskje årsmøtet hvor vi merket på småpraten deltakerene seg i mellom at mange kanskje kunne ønskes å treffes oftere.

Article image

Trippelbrick

På lørdag blir det trippelbrick hos Casa Grande. Som navnet blir det sykling-løping-sykling-løping-sykling-løping en liten sykkeltur fra der vi bor, ute hos familien Grande. Man kan legge opp selv hvor langt man vil sykle og løpe, det er faktisk ganske mange variasjoner i bruk. I alle år treningsturen har blitt arrangert har det alltid vært godt vær! Da kan det være godt å kjøle seg ned etterpå.

Transport

Det er opp til hver enkelt deltaker å ordne med transport til og fra. Det vanlig er å dra fra Oslo rundt lunsj på onsdag. Å kjøre til Larvik og ta båten over derfra er et populært valg. På dansk side ligger Sæby ca en mil sør for Fredrikshavn.
  • Myspace
  • Tips en venn