Innkalling til årsmøte 2013

Det er igjen tid for årsmøte. 19. februar klokken 19:00 møtes vi i Jens Bjelkes gate 75-77 (Tyrilistiftelsen).
I tillegg til den formelle delen av kvelden kommer generalsekretæren i Norges Triatlonforbund og forteller om hva de jobber med. Øyvind Slørdahl har sagt seg villig til å fortelle litt om sitt treningsopplegg. Øyvind kom på 3. plass i Norseman i fjor sommer. Etter noen foredrag fra Hawaii de siste årene kan kanskje informasjon og inspirasjon til å gjøre det bedre i hjemlige konkurranser treffe bra for flere medlemmer. Det vil også bli informasjon angående status på klubbtøy.

Det skal velges nye medlemmer til styret, inkludert nestleder og styremedlemmer. Hvis du kunne tenke deg å bidra så ta kontakt med valgkomiteen ved Øyvind Slørdahl. Send ham en melding på forumet, facebook eller på oyvindslordahl at hotmail.com.

Vi vil tilby pizza og forfriskninger og da trenger vi å vite anslagsvis hvor mange som kommer. Legg igjen en kommentar på forumet eller facebook, eller send en epost til oslofjordtri@gmail.com.

Vi håper å se så mange av dere som mulig tirsdag om to uker. Dersom du har noen saker du ønsker å sette på dagsorden så si ifra.

mvh, Styret i Oslofjord Triatlon
  • Myspace
  • Tips en venn