Busemann 2013

Nå på torsdag går Busemann 2013 av stabelen!

BusemannTri_logoNoCirx

Busemann triatlon er den siste konkurransen i årets serie av treningskonkurranser på Bogstad. Den forgår i nøyaktig den samme løypa. Det som er spesielt, er at hele konkurransen foregår i stummende mørke.

 

 

Mørket er jo en ekstra utfordring, men følelsen når man ligger i vannet på veien tilbake mot stranda i tusmørke og ser silhuetten av Voksenkollen/Holmenkollenåsen avtegne seg mot nattehimmelen er enorm!

Etter mørkets frembrudd er det mange skumle vesener ute, i vannet lurer Nøkken, og i skogen støter man rett som det er på troll... Dette gjelder jo selvfølgelig både til fots, og på sykkel, følg med på skiltingen. 

 

Når man har kjempet seg forbi alle de lumske farene som lurer i mørket, kommer belønningen:

Varm suppe og kanskje litt kaker hvis noen baker, som inntas sammen med de hyggelige konkurrentene  dine og arrangørene i lyset fra fakler i skiftesonen. 

 

SIKKERHET:

- Svømming: Våtdrakt er påbudt, uansett vanntemperatur. Alle deltagere får utdelt en lightstick som SKAL festes på badehetta. INGEN får gå i vannet uten dette utstyret.

- Sykling: Hjelm og refleksvest er påbudt. Det er også påbudt med lys montert på sykkelen. Man må gjerne ha lys på hjelmen i tillegg, men et lys skal være montert på sykkelen, pekende framover. INGEN får starte uten dette.

- Løping: Refleksvest er påbudt. I tillegg kan det være lurt å ha en hodelykt/lommelykt for å finne fram på enkelte steder.

 

Dette er en treningskonkurranse og løypa vil ikke bli merket. Det er den ordinære Bogstad løypa som brukes. Hvis noen vil hjelpe som funksjonær og gjerne baker så blir vi glade:)

 

Oppmøte kl 20, start kl 20:30! Ellers samme sted og løype som vanlig torsdag på Bogstad.

  • Myspace
  • Tips en venn