Busemann 2012

Den 13. september er det klart for sesongavslutning på Bogstad, og årets skumleste triatlonkonkurranse, nemlig Busemann. Kanskje verdens eneste triatlonkonkurranse som foregår kun i mørke!
startfeltet2

Busemann triatlon er den siste konkurransen i årets serie av treningskonkurranser på Bogstad. Den forgår i nøyaktig den samme løypa, og deltagelse på normal distanse gir poeng som i en "vanlig" Bogstadkonkurranse. Det som er spesielt, er at hele konkurransen foregår i stummende mørke.

 

Mørket er jo en ekstra utfordring, men følelsen når man ligger i vannet på veien tilbake mot stranda i tusmørke og ser silhuetten av Voksenkollen/Holmenkollenåsen avtegne seg mot nattehimmelen er enorm!

Etter mørkets frembrudd er det mange skumle vesener ute, i vannet lurer Nøkken, og i skogen støter man rett som det er på troll... Dette gjelder jo selvfølgelig både til fots, og på sykkel, følg med på skiltingen. 

 

Når man har kjempet seg forbi alle de lumske farene som lurer i mørket, kommer belønningen:

Varm suppe og kanskje litt kaker hvis noen baker, som inntas sammen med de hyggelige konkurrentene  dine og arrangørene i lyset fra fakler i skiftesonen. 

 

Vi er fremdeles ute og fisker etter en god deal på finishergensere, mer informasjon om det vil komme når vi har pris og hvis vi rekker å trykke dem i tide. 

 

 

Her er de harde fakta omkring arrangementet:

TID/STED:

Bogstadvannet v/badeplassen 13. september. Oppmøte SENEST kl 2000, start 2030

DISTANSER:

Normal: 730m svømming, 16km sykling, 5 km løp. Gir poeng i Bogstad-cupen.

Sprint: 730m svømming, sykling m vending ved Sørkedalen skole, 4 km løp (dropper siste runde opp mot Bogstad gård)

SIKKERHET:

- Svømming: Våtdrakt er påbudt, uansett vanntemperatur. Alle deltagere får utdelt en lightstick som SKAL festes på badehetta. INGEN får gå i vannet uten dette utstyret.

- Sykling: Hjelm og refleksvest er påbudt. Det er også påbudt med lys montert på sykkelen. Man må gjerne ha lys på hjelmen i tillegg, men et lys skal være montert på sykkelen, pekende framover. INGEN får starte uten dette.

- Løping: Refleksvest er påbudt. I tillegg kan det være lurt å ha en hodelykt/lommelykt for å finne fram på enkelte steder.

Påmeldingsavgift:

kr 75 inkl. en lightstick og suppe.

 

Påmelding gjøres i denne tråden eller som en kommentar til artikkelen. Påmeldingsavgiften betales til konto 1604 07 40760, Oslofjord Triatlon. 

Dette er en treningskonkurranse og løypa vil ikke bli merket. Det er den ordinære Bogstad løypa som brukes (noe forkortet for sprinten)

Vi trenger som vanlig funksjonærer, suppekokk og bakverk så meld fra om du ønsker å bidra. 

 

  • Myspace
  • Tips en venn