Bogstad treningsduatlon 02. mai

Ti spreke duatleter stilte til start under årets andre treningsduatlon.

Solen skinte, selv om den ikke varmet like mye som man kunne håpe på i mai. Men med bare veier og russefest like ved, lå forholdene til rette for en fin duatlon.

Det var flere Bogstaddebutanter på startstreken denne gangen, og disse bet godt fra seg på resultatlisten.

Feltet forsvant i kjent stil i et forrykende tempo ut fra start, og innen de kom tilbake for å legge ut på sløyfen mot bommen, hadde det allerede sprukket opp.

Inn fra løp ledet Christer Ekdahl såvidt foran Maruis Therkelsen. Debutanten Lise Borgen kom inn som nummer fem totalt etter sterk løping, og ledet kvinneklassen foran Hanne Gro Korsvold.

Asfalten i Sørkedalen er ikke mye å skryte av for tiden, og med sterk vind, var det en krevende sykkeletappe. Christer økte såvidt ledelsen til Marius, men det var fremdeles veldig tett da de kom inn til siste løping, og da hadde Øystein Grande syklet seg helt opp i ryggen på tetduoen, og kom inn samtidig med Marius. Hanne Gro hadde tatt godt inn på Lise i løpet av sykkeletappen, og nå skilte det bare et lite minutt før den avgjørende løpeetappen.

Christer var sterk på sisterunden, og hadde ett minutt å gå på til nummer to, som var Marius. Øystein kom inn som nummer tre, og kunne konstantere at det fremdeles er tidlig i sesongen.

Lise dro igjen fra på løpingen, og kom i mål på solide 1:08:33. Hanne Gro kom i mål som nummer to, og perset i sin første deltagelse på Bogstad for året.

 

Resultater ligger på google docs.

  • Myspace
  • Tips en venn