Bogstad: BRAKER LØS I DAG TORSDAG oppmøte kl 1800! - Se årets Bogstadfilm her...

NÅ MED FILM!!

Endelig varmer sola litt igjen, og noe tyder på at våren er i anmarsj. Vi gleder oss til å se de første vårtegnene, som når bleke vintertriatleter begynner å sprette frem på Bogstad! Det braker løs klokka 1800! Se årets Bogstad-film her...

 For de av dere som aldri har vært med på Bogstad treningstriatlon kan denne filmen være verdt en kikk. Kanskje har du bare behov for å få frisket opp løypetraseen? Kanskje vil du le litt? Ta nå en kikk på filmen uansett!

Sesongen er like rundt hjørnet, så nå er det på tide å blåse støv av sykkelen og hente frem joggeskoa fra  boden! Bogstad treningstriatloncup sparker i gang allerede 15. april i år! Om formen kjennes langt unna, så er Bogstad den perfekte anledning til å jobbe med saken! 
 
 
Her er datoene for årets Bogstad treningstriatloncup:
 • 15. april
 • 29. april
 • 13. mai
 • 27. mai
 • 10. juni
 • 24. juni
 • 8. juli
 • 22.juli
 • 5. august
 • 19. august
 • 2. september

Busemann: 16. september

Vi gleder oss til å se nye og kjente fjes igjen til ny sesong!

Informasjon om Bogstad treningstriatlon

Bogstad treningstriatlon er en uoffisiell treningskonkurranse. Så lenge temperaturen i vannet er under 15 grader holder vi oss til duatlon, med en løperunde på 2,5 km som alternativ til svømming.  

Svømmingen foregår i Bogstadvannet. Start på stranden. Fram til odden på andre siden og tilbake. Lengde rundt 730 meter.

 

Sykkelløypa er til snuplassen innerst i dalen og tilbake igjen. Lengde ca. 16 km.

Løpsetappen er ca 5 km. og starter fra Bogstadvannet (ved søppelkassene). Se kart under og bildeserie fra løypetraséen. Verdt å merke seg er at ved første Y-kryss etter å ha krysset Sørkedalsveien skal veien til høyre løpes (dersom feilløpinger forekommer, er det her folk tar venstre gren istedenfor høyre).
 

 

Oppmøte og startkontigent.
Oppmøte for konkurrerende kl. 18. Du forventes å være klar til å starte eksakt 18.30, ferdig skiftet og ryddet i skiftesonen. Funksjonærer bør være der senest kl. 18. Treningskonkurransene er gratis å være med på.

Sikkerhet på eget ansvar
Vi minner om at deltagerne er med på eget ansvar, og det ikke er vakter eller annet støtteapparat i løypa. Drafting er ikke lov. Følg trafikkreglene og vis hensyn til gående, syklende, kjørende og ridende. Ingen deltagere får resultat uten hjelm. Deltagerne er også ansvarlige for å vite hvor løypa går, selv om vi vil gjøre vårt ytterste for at ingen skal ta feil av løypa.

Arrangør
For å kunne arrangere disse konkurransene, er vi avhengige av at deltagerne stiller som arrangører med jevne mellomrom. Arrangørjobben består i å registrere alle deltagere, ta i mot starkontigent, ta tiden, heie og skrive en liten rapport i ettertid. En overkommelig og høyt verdsatt jobb for alle. Det vanker en stor takk og arrangørpoeng for jobben. I tillegg kreves det at man har vært arrangør minst en gang i løpet av sesongen for å få et gyldig resultat i cupen.

Er du ny på Bogstad?
Da er det en god idé å bruke litt ekstra tid på å sette deg inn i hvor løpeløypa går. Du kan f.eks. gjøre dette gjennom å
se på bildeserie fra løypetraséen. Si også gjerne i fra på vårt forum og presenter deg slik at vi vet at det er en ny som trenger litt "oppfølging" :-)

Følg med på forum for ytterligere informasjon og påmelding.

 • Myspace
 • Tips en venn