Bogstad: Årets andre triatlon torsdag 24. juni

Opmøte kl 18, start 1830

Det er meldt strålende sol og ryktene sier at vi blir mange. Vi håper på deltakerrekord så det er bare å utfordre venner og kjente.

 For de av dere som aldri har vært med på Bogstad treningstriatlon kan denne filmen være verdt en kikk. Kanskje har du bare behov for å få frisket opp løypetraseen? Kanskje vil du le litt? Ta nå en kikk på filmen uansett!

Informasjon om Bogstad treningstriatlon

Bogstad treningstriatlon er en uoffisiell treningskonkurranse. Så lenge temperaturen i vannet er under 15 grader holder vi oss til duatlon, med en løperunde på 2,5 km som alternativ til svømming.  

Svømmingen foregår i Bogstadvannet. Start på stranden. Fram til odden på andre siden og tilbake. Lengde rundt 730 meter.

 

Sykkelløypa er til snuplassen innerst i dalen og tilbake igjen. Lengde ca. 16 km.

Løpsetappen er ca 5 km. og starter fra Bogstadvannet (ved søppelkassene). Se kart under og bildeserie fra løypetraséen. Verdt å merke seg er at ved første Y-kryss etter å ha krysset Sørkedalsveien skal veien til høyre løpes (dersom feilløpinger forekommer, er det her folk tar venstre gren istedenfor høyre).
 

 

Oppmøte og startkontigent.
Oppmøte for konkurrerende kl. 18. Du forventes å være klar til å starte eksakt 18.30, ferdig skiftet og ryddet i skiftesonen. Funksjonærer bør være der senest kl. 18. Treningskonkurransene er gratis å være med på.

Sikkerhet på eget ansvar
Vi minner om at deltagerne er med på eget ansvar, og det ikke er vakter eller annet støtteapparat i løypa. Drafting er ikke lov. Følg trafikkreglene og vis hensyn til gående, syklende, kjørende og ridende. Ingen deltagere får resultat uten hjelm. Deltagerne er også ansvarlige for å vite hvor løypa går, selv om vi vil gjøre vårt ytterste for at ingen skal ta feil av løypa.

Arrangør
For å kunne arrangere disse konkurransene, er vi avhengige av at deltagerne stiller som arrangører med jevne mellomrom. Arrangørjobben består i å registrere alle deltagere, ta i mot starkontigent, ta tiden, heie og skrive en liten rapport i ettertid. En overkommelig og høyt verdsatt jobb for alle. Det vanker en stor takk og arrangørpoeng for jobben. I tillegg kreves det at man har vært arrangør minst en gang i løpet av sesongen for å få et gyldig resultat i cupen.

Er du ny på Bogstad?
Da er det en god idé å bruke litt ekstra tid på å sette deg inn i hvor løpeløypa går. Du kan f.eks. gjøre dette gjennom å
se på bildeserie fra løypetraséen. Si også gjerne i fra på vårt forum og presenter deg slik at vi vet at det er en ny som trenger litt "oppfølging" :-)

Følg med på forum for ytterligere informasjon og påmelding.

  • Myspace
  • Tips en venn