Året som har gått

Oslofjordåret 2011

2011 har vært meget innholdsrikt år for Oslofjord. Vi avslutter året med 166 betalende medlemmer hvorav 124 menn og 42 kvinner, deriblant syv barn og en tøytiger..

Treningsleir i Sæby, Nesodden triatlon, Bogstad treningstri, VM-deltagelse, enorme treningsmengder i romjulen, mange debutanter på kort og langt, lokalt og ikke så lokalt.

Clas Bjørling foredrag

Vi startet året med foredrag av Clas Bjørling, en liten eksklusiv gruppe deltok og tilbakemeldingene var veldige gode. Tripressen var også til stedet og hva deres utsendte mente kan du lese på www.3atlet.no 

Treningsleir i Sæby

I starten av juni dro var vi en hel gjeng som dro på treningsleir til Sæby i Danmark. Fredrikstad triatlon ble med og det gjorde Dette har blitt en tradisjon og vil bli gjennomført også i 2012 (pinsehelgen). I Danmark ble vi møtt med knallblå himmel og gode temperaturer. På plakaten stod svømmetrening før frokost og så en sykkeltur rundt 13-15 mil. Vi delte oss i flere grupper basert på den enkeltes lyst til å cruise i 25 eller 35 km/h. Den tregeste gruppen var klart størst :) Det ble en utrolig fin tur hvor flere stiftet nye bekjentskaper, ikke minst med den tradisjonelle trippel-bricken som finner sted på leirens nest siste dag. Familien Grande stilte hus og hage til disposisjon og ikke minst ble det satt pris på hjemmebakt kringle ved målgang.

Treningsleir i Danmark 2009

Bogstad

Bogstad treningstriatlon startet allerede i april og nådde nye høyder i løpet av sommeren. Det ble satt ny oppmøterekord, rekord i antall deltakere gjennom hele året og løyperekord i duathlon! Den nye oppmøterekorden lyder på 41 deltagere og ble satt 7. juli. Sesongen sett under ett var det 125 triatleter som gjennomførte duatlon eller triatlon minst en gang. Løyperekorden på duathlon er nå på 50:28 for menn og 1.01 for kvinner! Se mer her og oppdater oss gjerne hvis noe mangler. Halvparten av alle som var innom Bogstad i 2011 deltok bare en gang i løpet av sesongen, så det er lett å komme høyt på listene hvis man møter opp flere ganger! Busemann avsluttet sesongen på Bogstad.

 

Nesodden Triatlon

Klubben arrangerte med hjelp av Nesodden sykkelklubb Nesodden triatlon for andre gang. Strålende sol og i overkant av 100 blide deltagere gjorde arrangementet til en suksess. Nå er stafettpinnen gitt videre til Nesodden sykkelklubb som kjører NM på olympisk distanse 1. juli 2012.

Ironman Hawaii og andre sterke prestasjoner

Med klasseseier i Ironman UK kvalifiserte Jokke seg til VM på Hawaii. Et par måneder senere kvalifiserte Øystein Grande seg til Hawaii 2012 med 4. plass i sin klasse i Ironman Western Australia så vi får minst en oslofjording på startstreken i 2012.

Julie Meyer Solvang debuterte på halve distansen og vant likesågodt kvinneklassen Bergen triathlon halv-ironman.

Oslofjord tok lagbronse på NM lang med Jokke, Sven og Rene.

Rene Gjøg debuterte på langdistanse i København noen måneder senere og tok likeså godt andreplassen i sin klasse der.

Klubbens yngre deltagere har også fått vist seg frem i året som har gått. Elin Fjelde tok en fin tredjeplass i UM på Gautefall og Floyd Guldhav har hatt et sterkt år spesielt på svømming med blant annet seier i østlandsmesterskapet på 400m fri med tiden 5min 23sek.

Vi var største klubb på Norseman og største klubb på Oslo Triathlon I tillegg til å være representert på de aller fleste konkurransene i Norge kunne man også finne Oslofjordinger på startstreken i mange andre deler av verden. Et lite utvalg: Boston Singapore Sydney Busselton Mallorca Texas Hamburg Pescara Rapperswill Regensburg Kalmar Stockholm Arvika Nice Århus Tjørn Honululu South Beach København Athen

Juleribbe gir godt treningsgrunnlag

Juletreningskonkurransen fra tidligere år ble gjeninnført etter et år pause. Det ble en kjempesuksess med innslag fra flere navn enn de som er å se på forumet. Vi tolker dette som det er mer aktivitet i klubben enn forumet gir inntrykk av, og det er svært hyggelig. Det gir oss i styret fornyet tillit til at vi gjør noe riktig og kommer med tilbud våre medlemmer setter pris på. I selve konkurransen vant Gerhard med fire timers margin. Beste kvinne ble Inger. Alle detaljer kan sees her.
  • Myspace
  • Tips en venn