IMG_7507

Om Oslofjord triatlon

Dette er rett og slett alltid den beste tiden for å bestemme seg for å starte med triatlon og at Oslofjord triatlon er din triatlonklubb. Et flott og lett valg. Velkommen skal du være.

Her finner du basisinformasjon om klubben. Hvordan melde seg inn, treningstider og en halvsann versjon av Genesis Oslofjord triatlon etc

 

2012-02-01
IMG_7511__620x167

Har du husket å betale kontingent?

Og ikke glem lisens; et krav om du skal være med på NM eller NorgesCup og en billig forsikring for de som foretrekker triatlon uten startnummer.

Oslofjord Triatlons filmer

Hvor mange andre er med i dette gode selskap?
to_flagg_120x90
Her er Oslofjord Triatlons historie samt en introduksjonsvideo til klubben.

Følg linken og les referat fra årets årsmøte.

O3 logo_120x79

På årsmøtet 12. februar ble et nytt styre valgt. Det ble vedtatt at kasserer også skal være en del av styret. Årets styre består av en leder, nestleder, to medlemmer, kasserer og to varamedlemmer. Styret vil jobbe for at Oslofjord Triatlon skal være en inkluderende klubb med flere treningssamlinger og fellestreninger.

unknown

Sesongen starter - vis klubbfarger!!!

Draktene kan fortsatt kjøpes hos Joachim D W S. "Butikken" ligger i Bygdøy Allé. Løp og kjøp! Jo flere som har tøy jo lettere blir det å samles på ulike konkurranser! Send bestillinger på mail til Joachim (JDWS)
to_flagg_120x90
Nok en gang har vi hatt et årsmøte i fred og fordragelighet slik det høver seg blant venner med felles mål og interesse. Over 20 stk fant veien for å høre status, vedta medlemsavgift og velge sin ledelse.

Les referat!
I_vannet_w
Da var svømmingen på NIH i gang og ryktene forteller at noen gjennomførte benchmark tester (3 x 300) for å sette tall på progresjonen eller forfallet. Andre fikk opplæring og enkelte hang mest i banetauene og sladret. Bra det også!
2007-09-19