pokal
Glem fotball-VM, OL og Ironman Hawaii. Det er Bogstad-cupen som gjelder. Vinnerne 2009 har begge hatt sitt å stri med denne sesongen, men tar allikevel hjem den mest prestisjetunge prisen.

3. september 09, runde 10

Årets siste konkurranse ble duatlon. 7 spreke til start en gråværsdag på Bogstad

20. august 09, runde 9

Øystein er endelig tilbake etter langvarig sykdom og var en av 15 triatleter til start en torsdagskveld i august. Godt å ha deg tilbake, Øystein!
even_cropped_73x150

6. august 09, runde 8

En flott solskinnsdag og Even i toppform ga ny løyperekord

Åttende konkurranse er 6. august - fortsett å pugg løypa!

Vi er fantastisk godt i gang med det som virkelig betyr noe og Bogstad treningstriatloncup er "the real thing". Bogstad treningstriatlon er en fantastisk mulighet til å treffe venner og forberede seg til stordåd - et must for våre som skal være med på Oslo Triathlon!
pokal
Øystein vant herreklassen og Marit vant kvinneklassen
juli_alle

23. juli 09, runde 7

Fantastiske svømmetider, blide deltakere og sol i målområdet. Nok en fin Bogstad treningstri!

Årets siste konkurranse er 3. september

Da er det tid for finalen. Årets siste treningskonkurranse på Bogstad. 14 grader i vannet på mandag kan tyde på duatlon, men dørene er åpne for triatlon dersom det blir 15 eller mer. Ta med våtdrakt, men vær innstilt på duatlon.
juli_even_marit_95x127

9. juli 09, runde 6

18 stykk triatleter samla seg på Bogstad i lett yr torsdag. Vær ingen demper på humør eller innsats. Og Gerhard hadde bakt utsøkte muffins. Mums.

25. juni 09, runde 5

Endelig var det tid for årets første triatlon på Bogstad. 24 triatleter stilte til start der Even vant herreklassen og Tina vant dameklassen.