pokal
Fra april til august har det blitt arrangert duatlon og triatlon på Bogstad. Over 50 triatleter har deltatt i den prestisjetunge Bogstadcupen. Når mørket senket seg over vannet og støvet la seg over parkeringsplassen, var det to personer som stod igjen som vinnere.
Og vinnerne er: Tina og Even. Vi gratulerer!
kari_ellen_2008_cropped_135x128

28. august 08, runde 10

Da terminlisten for Bogstadcupen ble planlagt i våres, var det enkelte tvilere som mente at slutten av august var alt for tidlig for en skikkelig Busemann. Men ingen grunn til bekymring: Det ble både mørkt nok og kaldt nok. Og da var vi heldige med været...
BusemannTri_logoNoCirx
28. august er det klart for den desidert skumleste triatlonkonkurransen i Norge, nemlig BUSEMANN. Kanskje verdens eneste triatlonkonkurranse som foregår kun i mørke!
tor_med_hammeren

21. august 08, runde 9

Torsdag den 21ste august 2008 så lenge ut til å være en strålende dag for et triatlon - helt til det smalt... To timer før startropet skulle gjalle kom Tor med Hammer'n seilende på en svart sky inn over hovedstaden, og Tor var ikke blid.

Torsdag 21/8

Norseman er over, Oslo tri likeså. Roth regnet bort og en tysker vant OL. Men fortvil ei, sesongens høydepunkt gjenstår (og vi tenker ikke på Hawaii). Vi snakker selvfølgelig om Bogstad.

24. juli 08, runde 8

Strålende forhold for triatlon på Bogstad torsdag kveld bidro til tidenes sterkeste resultater med tre mann under 54 minutter.

10. juli 08, runde 7

Gjermund (Royal) og Tina (OPIL) vant torsdagens Bogstad-tri der 13 stilte til start.
rain

19. juni 08, runde 6

5 tøffinger til start på en regntung torsdag kveld. Even tok nok en seier og Arild C fikk sin debut på distansen.

5. juni 08, runde 5

Sent men godt, her kommer resultatene fra årets første treningstriatlon på Bogstad 5/6-2008.