BogstadTri_forside

Bogstad Treningstriatlon 26.8.

Det ble en kald, men hyggelig avslutning på triatlonsesongen i kveld. Veldig bra oppmøte, ikke minst av Asker Svømmeklubbs yngre garde. Med resultatliste og bildeserie!!
geir_tr_tr_8_7_l

15 deltagere fant veien til Sørkedalen

I strålende solskinn vant triathlonringreven Geir Asphaug (UCK). Konkurransen var preget av noen feilsyklinger, og det viser nok en gang at det er lurt å sette seg inn i løypa på forhånd. NÅ MED 29 BILDER!
ny_lop_l

Bogstad treningstriathlon torsdag 8. juli - blir vi flere?

På torsdag igjen blir det på nytt arrangert en ny treningskonkurranse i Sørkedalen. Etter tilbakemeldinger er løpsløypa gjort mere lettløpt. Den er dessuten mere variert, og det beste av alt: Den er nesten på meteren 5 km. Hittil er 15 påmeldte!
svom_tr_tr_04_l
Årets første treningstriathlon på distansene 700 m svømming, 20 km sykling og 5 km løping ble arrangert uten altfor store problemer. Nå med 47 bilder!
1_start_sirk_l

Treningstriathlon torsdag 1. juli

Nå er bilder fra løypa lagt ut slik at ingen skal behøve å svømme, sykle eller løpe feil... Foreløpig har 11 deltagere meldt sin ankomst på torsdag. NB! Sykkelløypa er justert noe i dag, SE NY BILDESERIE!
Bogstadtr_02_37_l
Konkurransetilbudet i triathlon i Norge er som kjent ikke akkurat så mye å skryte av. Derfor arrangerer vi like greit to sprinttriathlontreninger i Sørkedalen: 1. og 8. juli. Distanse: 500 m svømming, 20 km sykling og 5 km løping.